Medicii din spitale au incetat de mult sa mai poarte doar uniforme medicale albe. Astazi, culorile uniformei medicale sunt destul de diverse. Cele mai frecvente sunt nuantele deschise: albastru, verde deschis, galben, roz sau asa cum sunt denumite in magazinul online MediFashion.ro.

Halat medical

Culoarea alba a halatului medical este clasica si versatila. Astazi, el a fost inlocuit cu uniforme medicale in modele cu stiluri si culori uimitoare. Cirese inchise, negru carbune, albastru ciel, culori in tonuri de menta, trandafir prafuit si nuante luminoase suculente, care au aparut in colectiile de uniforme medicale pentru medici. 

Uniforme medicale

Costumele medicale sunt recunoscute drept cele mai confortabile haine ale unui medic. Combinatia de pantaloni cu bluze sau fuste cu bluze, jachete, polo, halate ofera comoditate si confort inegalabil, precum si un sentiment de incredere. 

Culorile uniformelor medicale pot fi simple asa cum sunt un modelele de uniforme Cherokee sau cu un imprimeu colorant, asa cum sunt modelele de uniforme medicale Disney. Nu este necesar sa selectezi partea superioara si inferioara in aceleasi culori. Bluzele albe clasice merg bine cu pantalonii in orice culoare si invers.   

Costum chirurgical

In special pentru chirurgi, sunt produse uniforme Cherokee speciale pe care nu exista nasturi, fermoare, elemente de fixare sau alte accesorii. Cel mai adesea, costumele medicale chirurgicale sunt colorate: verde sau albastru. 

Respingerea culorii albe este asociata cu caracteristicile vederii umane. In salile de operatie, reflecta lumina de la lampi. Nuantele blande de albastru sau turcoaz nu permit reflectia culorii.

Cum sa faci alegerea corecta a uniformei medicale

Cercetatorii care studiaza culorile si efectele lor asupra oamenilor, noteaza legatura dintre anumite nuante si dispozitia psihologica a unei persoane. Conform datelor experimentelor:Rosul provoaca incredere. 

  • Portocaliul ofera energie si vigoare. 

  • Verde si albastru au un efect calmant.

  • Galbenul afecteaza activitatea creierului.

  • Negrul ajuta la concentrare.

  • Colorate gen uniforme medicale Disney sugereaza veselia si prietenia. 

  • Albul este cel mai energic care inspira incredere si este asociat curateniei.

Uniforme Cherokee | Uniforme medicale Disney | MediFashion.ro

uniforme Cherokee

Uniformele medicale colorate pentru femei ajuta personalul medical feminin sa-si diversifice garderoba profesionala si pun accentul pe un sentiment de stil. Pentru a alege o uniforme medicale, pantalonii si alte haine medicale colorate poti intra in magazinul online MediFashion, fiind necesar sa alegi in functie de specializarea clinicii, precum si de preferinta managerului. 

Un cosmetolog, terapeut de masaj, pediatru de asemenea, pot face o alegere din gama de modele imprimate. Un cardiolog, chirurg, neuropatolog ar trebui sa acorde preferinta culorilor monofonice mai restranse.