Pana nu demult, afacerile in domeniul agriculturii se desfasurau in mod simplu, fara un program de gestiune pentru agricultura care sa ii ajute pe fermieri sau pe reprezentantii cooperativelor agricole, pe administratorii firmelor de distributie de inputuri, de comercializare a utilajelor agricole si pieselor de utilaje, precum si firmelor de transport de cereale. Acum, acest program este disponibil in oferta companiei https://attosoft.ro si este extrem de eficient si de apreciat de catre persoanele care lucreaza in acest domeniu.

Cu un program de gestiune pentru agricultura, afacerea ta nu va da gres

In cazul micilor fermieri sau a cooperativelor agricole, un program ERP Romania se va dovedi de un real folos. Agricultorii vor putea afla costul real al culturii, vor putea sti cu exactitate banii pe care i-au investit pe toata durata anului, precum si sa afle profitabilitatea pe fiecare cultura in parte, inclusiv tinand cont de fiecare actiune pentru fiecare cultura, care se contorizeaza in program.

Cu ajutorul acestui program fermierii pot gestiona usor orice comanda, in functie de locatie, de sortiment, cultura, adresa de livrare, dar pot si centraliza pretul si discounturile oferite la aceste inputuri. Tot prin intermediul acestui program, transportatorii de cereale vor evita toate problemele legale in acest sens, pentru ca programul ii va anunta automat data expirarii asigurarii, data cand trebuie facuta revizia tehnica, precum si istoricul autovehiculelor.

Programul pentru agricultura permite reprezentantilor acestor afaceri de transport de cereale sa obtina un raport statistic al rutelor, al consumurilor, un raport despre distantele parcurse si cheltuielile pe aceste distante, sa obtina un raport pentru evidentierea taxei de mediu si pentru distantele parcurse si cheltuielile pe aceste distante.

Program de gestiune pentru agricultura | ERP Romania | AttoSoft.ro

ERP RomaniaNu in ultimul rand, comerciantii de utilaje agricole si de piese de utilaje pot controla in mod eficient realizarile mecanicilor, costurile reparatiilor si stocul de piese, iar devizul electronic este un document foarte important care ii va scuti de bataie de cap, de multe hartii si de foarte multe pierderi.

Fara doar si poate, gratie acestui program nu mai este necesara repararea pieselor care au iesit din garantie, stocul de piese va fi in mod eficient gestionat, iar vanzarile utilajelor va creste de la o zi la alta, agentii de vanzare reusind sa incheie foarte multe contracte. Programul de gestiune pentru agricultori nu este deloc complicat, greu de implementat si de folosit.